Спектакль "Бумажный брак"

Вистава «Паперовий шлюб» понеділок 23 жовтня 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Побачити на сцені одну з найкращих сучасних актрис театру і кіно Олену Яковлєву, блискучого Валерія Гаркалина, актора, музиканта і режисера Володимира Панкова - саме по собі свято. Але коли вони виходять до глядачів, щоб зіграти п'єсу, написану неповторною Ганною Слуцькі і знаменитим режисером Сергієм Бодровим, це, як мовиться, зовсім інша історія...

Мабуть, це один з найкращих вистав у своєму жанрі: легкий, теплий і веселий. Спектакль про прості життєві цінності: дружбу, довіру, грошах, ненависті, симпатії, самоті і, звичайно, кохання. Спектакль поставлений на високому рівні, дуже динамічно. Одним із засобів виразності і певною родзинкою є пісні і танці. Перший акт - акт іронії, іноді сарказму і жартів, де зал сміється, не перестаючи. Другий акт - акт мелодрами, де є і щире щастя, і гіркоту втрати. Постановка дуже легка і світла, глядач виходить із зали щасливим і дуже задоволеним.. .

Режисер А. Огарьов дивно точно підібрав акторський ансамбль. У «Паперовому шлюбі» артисти із задоволенням грають запропоновані ситуації, блищать в точно написаних репризах, відчувається, що їм добре працювати один з одним, і ця приязнь передається залу.

Колоритні персонажі, захоплюючий сюжет і зіркові актори – все це спектакль «Паперовий шлюб», чий жанр не так вже легко визначити. Але ж і сама життя не підкоряється яким-небудь рамок, переплітаючи різні долі.

Хроніка не сімейного життя.

Автор:
Ганна Слуцькі, Сергій Бодров-старший
Режисер:
Олександр Огарьов
Художник:
Анастасія Нефедова
Хореограф:
Василь Ющенка

Рекомендуємо


Попереднє замовлення