Шахтар - Наполі

Футбол: Шахтар - Наполі, купити квитки онлайн

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «СПОРТ»

Квитки на Шахтар (Донецьк) - Наполі (Неаполь)

13-го числа цього місяця, в місті Харків нас чекає перший матч Шахтаря в цьому розіграші Ліги Чемпіонів. Суперниками нашого футбольного клубу цього разу будуть представники італійського футболу з міста Неаполь, а саме блакитно-білі хлопці з Наполі. Це зустріч двох рівних за силою клубів, зіткнення яких хочеться побачити своїми очима. Придбати квитки на цю подію якраз можна у нас. Не пропустіть відкриття престижного футбольного турніру в нашій країні. Вболівайте разом з нами та обирайте накйкращі місця на нашому сайті онлайн.

Топ 20 клубів Європи

Наполі і Шахтар ще не зустрічалися в офіційних турнірах, але їх можна вважати завзятими суперниками бо вони знаходяться на сусідніх позиціях рейтингу УЄФА, а саме на 17-му і 18-му відповідно. Але навіть якби це було не так, перший матч групового етапу завжди дуже важливий і ніхто не буде згоден навіть на нічию. Тим паче бойовитий Шахтар, який славиться своЇми гладіаторськими якостями на футбольному полі.

Подивитися на протистояння 2-х з топ-20 клубів Європи надасть можливість стадіон ОСК «Металіст». Більше футболу та інших спортивних заходів шукайте тут.

Дивіться також:

Рекомендуємо


Попереднє замовлення