Шахтар - Карпати

Футбол: Шахтар - Карпати, купити квитки онлайн

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «СПОРТ»

Шахтар (Донецьк) - Карпати (Львів), 1-е жовтня

Не пропустіть західно-східне дербі в Харкові, 1-го жовтня. Славетні гірники зіграють матч з зелено-білими левами, принципове протистояння завжди налаштованих на перемогу клубів, обидва з яких мітять в претенденти на чемпіонство. Матч Шахтар - Карпати буде видовищним і це можна сміливо стверджувати, адже ці клуби проповідують атакуючий і агресивний футбол, подібні зустрічі є обов'язковими для відвідування цінителям хорошої гри, красивого футболу. Купити квитки на Шахтар - Карпати буде безумовно правильним рішенням.

Невдалий старт

Багато хто говорить, що львівський клуб позбувся ключових гравців і більше не числиться в списку лідерів української Прем'єр Ліги, але чи так це? Адже колись вже так говорили, але саме молодь, вихованці клубу спорудили його в верхівку турнірної таблиці і на перші шпальти спортивних видань. Може в цьому сезоні прогримлять нові імена, а Олег Анатолійович Дулуб зможе зробити команду, здатну перемагати і робити це з завидною регулярністю. Поживемо - побачимо, а подивитися можна буде вже 1-го жовтня, адже що може бути показовіша матчу з Шахтарем.

Квитки на Шахтар розлітаються завжди блискавично, так що поспішайте, придбайте їх онлайн і не витрачайте час дарма.

Слідкуйте за спортивним життям країни на афіші нашого сайту і будь в курсі всіх майбутніх подій.

© utn

Додатково для вболівальників — свято музики та футболу в Харкові!

1 жовтня, на ОСК «Металіст» 15:00 — жива музика від харківських виконавців на International music day, а вже о 17:00 футбол вищого рівня — матч «Шахтар-Карпати».

Дивіться також:

Рекомендуємо


Попереднє замовлення