Ревизор

Ревізор вівторок 03 жовтня 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Від творців вистав «Історії любові для дорослих», «№ 13», «Два анекдоти на вечерю», «Здрастуйте, я ваша тітонька!» та інших.

Комедія в двох діях.

Комедія про авантюристів і шахраїв, хоча і написана півтора століття тому, залишається гранично сучасною. За ширмою класичного сюжету ховаються всі ознаки нашого часу: хабарництво, самоуправство, беззаконня. І хоча весь спектакль глядач сміється, надриваючи живіт, у фіналі його чекає одкровення. Виявляється, сміх-то, крізь сльози.

«Ревізор» — спектакль, який повний гоголівських дьяволических жартів і комічних ситуацій. Злегка актуалізований матеріал у виставі заслуженого діяча мистецтв України В'ячеслава Жылы, звучить по-новому хльостко і енергійно. Впізнавані характери, недвозначні натяки, — правду в постановці тісно перемішують з жартом.

І, звичайно ж, на сцені «Ревізора» улюблені артисти — Ліля Ребрик, Олексій Вертинський, Ксенія Вертинська, Володимир Горянський, Олександр Папуша, Олександр Меламуд, Олександр Жыла, Валерій Шалига, Володимир Ращук, Андрій Кронглевский, Віталій Ажнов, Петро Русаненко, Володимир Захарченко.

Режисер-постановник — заслужений діяч мистецтв України В'ячеслав Жила
Композитор — Юрій Дзвонар
Художник-постановник — Марія Крутоголова
Художник по костюмах — Любава Сокіл
Художник взуття   Олександр Гнатковський
Продюсер — Слава Жила
Вистава йде 2 години 30 хвилин з антрактом російською мовою.


Попереднє замовлення